miercuri, 8 aprilie 2009

Romania Mare

Da, aseara nu am mai apucat sa scriu si imi pare rau caci asa ganduri dubioase imi zburau prin minte uuuuuuuuuuuuuuuuu, dar ce sa-i faci daca racesc ca neomul la inceput de primavara. Asa la inceput am eu impresia ca voi scrie mult asa ca vreau sa imi notez ora de inceput, si anume : 12:25 AM.

Seara de ieri a fost una nasoala, pentru ca raceala s-a agravat febra s-a instalat si dupa ce am tras de mine sa vorbesc pe mess, cu o persoana foarte draga, pana la ora 1 si ceva, am adormit. Si in somnul meu asa linistit am avut un cosmar cu pitici care ma alergau si m-au prins si m-au torturat pt ca am scris de rau despre ei, NASOL de tot. Dimineata m-am trezit nu, nu m-am putu duce la munca eram varza, pana la urma m-am urnit inspre munca pentru ca era un mare call cu managerii cu anunturi importante etc., iar eu ca un mic ( de vreo 1,86 m) razvratit nu puteam lipsi. Am iesit din casa si am observat ca ma simt mai bine doar pt ca am iesit la aer si vad oameni, si mi-am spus in secunda urmatoare : ba tu esti nebun. La munca, cum stiti si voi, la fel - de maxima cacao.
Cele cateva ore petrecute la munca au fost petrecute pe site-uri de stiri socat fiind de ceea ce se intampla in Chisinau.
Basarabia este Romania eu atat stiu nu ma intereseaza ce spune lumea si aici va rog sa tineti cont de faptul ca sunt un aprig critic al tuturor moldovenilor dar sunt ROMANI inainte de toate. Tinerii aia de acolo care sunt de o seama cu noi au avut curajul sa iasa in strada, vreo 15000 chiar, noi suntem niste cacanari : ne-am strans si noi cateva sute la universitate si va cata solidaritate demonstreaza poporul roman. Sunt profun dezamagit de noi. Cine are asteptari sa iasa presedentia sa spuna ceva este un idiot pentru ca nu se poate asa ceva, mai exista si politica internationala, diplomatie etc. Dar noi ca si cetateni ai acestei tari, ca si romani am fi putut iesi macar pentru faptul ca este un moment istoric, macar pentru faptul ca vedem exact ce s-a intamplat la noi in '89. Nu imi pot exprima indignarea in cuvinte. Pana acum am avut ocazia sa cunosc si stau la lungi discutii cu oameni extraordinari din culturi si tari diferite ( sarbi, turci, egipteni ), am invatat de la ei notiunea de patriotism, ideea ca nimic si nimeni nu ar voie sa afectez natiunea mea. Iar noi, ne doare in brisca. RUSINE.

Dupa munca am fost la piesa de teatru " HELL " - genial. Este a doaua ora can ma duc sa o vad, recunosc ca ma regasesc pe mine cel din trecut in multe parti ale piesei. Piesa este analiza perfecta a copiilor de bani gata din superba noastra tarisoara( in speta Bucuresti ), este o descriere a dragostei, este prezentarea lumii de noapte. Este un conglomerat de idei si inatmplari care le intelegi doar daca ai ochi sa le si vezi si inima sa le simti. Ma uitam la fetele unora si erau blank, oamenii se uitatu ba scarbiti ( probabil de la limabjul trivial ) ba se uitatu in gol ( semn ca nu intelegeau nimic ). Nu vreau sa va povestesc piesa pentru ca vreau sa va duceti la ea si vreau sa imi dati mesaje dupa aia cu parerea voastra si cu ce ati inteles voi.

Am iesit de la teatru si am zabovit pret de jumatate de ora in fata Teatrului National in semn ca simpatizez si sunt sufleteste alturi de roamnii de peste Prut. Again vreau sa spun RUSINE curci tampite si bete sunteti prea ocupati cu relatiile voastre platonice si cu mersul vostru prin bodegi si cu plimbatul vostru cu masini sau motoare si cu orice alte idiotenii inutile mai face-ti voi. Dar na astazi a fost seara de Champions League, un cacat aia joaca pe milioane de euro, oamenii aia zbiara pt libertate, like fuck, pe voi ce va intereseaza ? Macar de aveam si noi o echipa pe acolo dar nici la asta nu suntem buni :(((((

Si am ajuns si acasa si acolo tv- Radu Moraru - genial again, omul este poate singurul din presa romaneasca care mai are coloana vertebrala. Il admir maxim si recomand emisiunea lui doar oamenilor cu ceva in cap, la restul la recomand cu caldura Mircea Badea.

Si inchei si revin maine dimineata nu de alta dar am o conversatie interesanta la tel.

Mail-ul tot nu l-am dat :(

Un comentariu:

coffebar spunea...

oh doamneeeee trimite mailul ;))

am sa iti scriu in fiecare zi, maybe you will this way...:D

cat despre post si miscarea pro-basarabia din romania...noi ca natie suferim de o indiferenta acuta, din pacate