sâmbătă, 4 aprilie 2009

aha si cam atat

Mdea dupa o zi de munca am zis sa ma tin de promisiune si anume asta seara sa beau. Pe cuvant am incercat macar sa ma ametesc dar tot nu mi-a iesit. In schimb am vazut o latura trista a Bucurestiului, vineri seara si cluburile goale; desigur se vor gasi persoane care sa imi spuna ca in cluburile din tei era full. Bai nene eu nu inteleg de unde fita asta de cacat, altfel nu pot a ii spun, sa ne ducem la marginea orasului in club, NU pentru mine club insemana ce este in centru si de aceea pe cei care o spun cu mandrie ca se duc in x club din tei le spun ca sunt niste parveniti ingamfati. Cat despre aspectul porno ( a se intelege goale ) al cluburilor din seara asta, eu zic ca a venit criza sau guvernul nostru este idiot si creste impozitele exagerat.
Asta cu cluburile este un subiect in care ma voi infige cat de curand dar nu in aceasta seara, nu de alta dar sunt multe de spus / scris.

Nu pot sa trec cu vederea ca lumea a inceput sa imi citeasca ale mele ganduri fade si le multumesc pentru laudele aduse.

Astazi am avut o zi foarte plictisitoare la birou, genul de zi in care nici de youtube nu ai chef, ce sa mai vorbim de munca si norocul meu la ora 4 a venit si mailul cu " puteti pleca acasa daca ati terminat ce aveati " YEYEYEYEYEYEYYEYE. Am ajuns acasa si ce am facut ? m-am bagat la somn YEYEYEYEYEYYEYE.Nasol, serios, stau uneori si ma gandesc incotro ma indrept eu ca de ceilalti am invatat sa nu ma mai bip atata grija.

Un scurt post pentru ca astazi am in plan sa ma trezesc devreme si sa fac curat, sa nu aud comentarii; DA, sunt genul de barbat care face si treburi casnice si nu imi este rusine cu chestia asta.

Niciun comentariu: