joi, 9 aprilie 2009

nesiguranta

Incep cum ar trebui sa incep, Moldova - Chisinau. Zi de zi urmaresc pe net ce se petrece acolo si este inacceptabil si ma enervez ca noi nu putem face nimic. Consider o nesimtire de zile mari orice declaratie sau actiune de alui Voronin. Cum bip poate el sa spuna ca noi am instrumentat tot ? si chiar daca ar fi asa, care este problema ? Cum bip isi permite sa declare persoana non-grata pe ambasadorul Romaniei ? "prietene" noi suntem prostii care va dam curent moca sau ai uitat ? In bip cat tupeu sa ai sa ne bagi vize ? tocmai noua care oferim locuri in toate facultatile special pentru cetatenii moldoveni. Cat despre noi ? suntem idioti, in atatia ani nu am fost in stare sa invatam ca a face parte din UE si NATO ne da dreptul sa comentam, na sa ne facem ca ploua. Cat tupeu pe capul lui sa trimita armata la granita cu Romania ? cum ar fi sa ne desfasuram si noi un pic acolo la granita ? sa ii aratam idiotului ca in 2 ore facem noi ordine. Ce face comuntatea internationala ? de ce dupa o revolutie sangeroasa in Romania, acum la 20 ani dupa. este nevoie de una la fel in Chisinau. Cine moare ? tinerii pentru ca sunt idealisti pentru ca libertatea pentru un tanar este tot. Pacat ca am devenit nevertebrate si nus stim sa ne folosim de cele cateva beneficii pe care le avem in urma aderarii la aceste 2 organisme .
Desteapta-te romane !

Probabil ca cineva se intreaba de mail, nup nu l-am dat.

In schimb in viata mea a aparut o noua dilema : la un moment dat ma refeream la o persoana foarte draga mie. Dilema intervine ca am iesit si la o cafea outside work si am ramas impresionat, fiind singura fata pe care am intalnit-o in ultima vreme ( vreo 2 ani ) care nu a corespuns doar unui principiu de al meu si cred ca si acolo din gresala. Este nasol pentru ca am pornit cu ideea de prietenie dar.....si ma vad ajuns in punctul in care nu stiu cum sa privesc inainte. Probabil ca veti spune ca sunt dus cu pluta dar nu-i asa, pur si simplu la mine primeaza frica de fi penibil sau de a deveni doar un altul din multime.
In ultima vreme am purtat n discutii, cu o fata, pe tema importantei banilor intr-o relatie sau in alegerea unui partener. Bai nene este nasol daca nu ai bani nu poti avea prietena si punct. Mai nasol este cand nu iti constientizezi clasa sociala si te dai la partea de sus nefiind in stare sa faci fat, financiar vorbind. Desigur aici exista si barabtii de tipul meu, care intentionat se dau la falsul high-class prezent in Bucuresti tocmai pentru a isis oferi clipe de amuzament in companii tembele. Concluzia ei nu conteaza asa mult, concluzie mea este ca sunt baza relatiei.

Este deja ora 2 si sunt foarte obosit pentru ca ieri seara am avut parte de o noapte minunanta in care m-am plimbat pana la 5 dimineata prin golasul si frumosul oras.

Ma voi retrage catre patul ce pervers imi face cu ochiul. Pentru maine dimineata am primit cea mai superba invitatie ever, si chiar daca nu stiu intentiile ei, pot spune ca as declara chestia asta ceva foarte romantic. Invitatia fiind la o cafea la 8 dimineata in parc si sincer maine chiar vreau sa scriu despre aceasta evadare matinala.

Rutina si programarea miscarilor ne omoara sufletul in timp ce atentia si micile gesturi nebunesti ce ne fac sa zburam de fericire.

Niciun comentariu: