miercuri, 8 aprilie 2009

de la munca

Aha, hai sa o incerc si pe asta, sa scriu de la munca cu imensele mele casti pe cap + superbi colegi + ferestre de yahoo + fereste de chat intern + idioti pe mail + munca.

Aseara as mai fi scris ca idei aveam dar conversatia telefonica era foarte placuta si am preferat sa pun punct activitatii de frustrat sef.

Again: RUSINE, ce hal de romani suntem.

Se pare ca exasperez lumea ca nu dau acel mail. Nu il dau ( sunt 80 % sigur ca nu ) pentru ca nu vreau sa ma incadrez in categoria taranilor care " hai sa agat si eu cu noua tehnologie ". In caz ca nu se intelege eu sunt altfel, ma duc la cafenea de fite pentru ca nu o consider de fite, ma duc cu RATB-ul pentru ca imi place, nu imi este rusine, nu ma simt inferior nimanui. Poate asa se explica de ce prefer sa stau si doar sa ma gandesc what if ? pentru ca nu vreau sa fiu ca restul. Ma enerveaza cand merg intr-un club si vad o tipa draguta si automat vezi langa ea 10 marlani care pe rand se duc si ii spun acelasi bull-shit; daca este desteapta ii ignora, daca nu, pica la ala care are in mana cheia unei masini.

Tare nasol este sa scriu de la munca, nu ma inspira nimic acum pe moment, stai sa ma ridic un pic ...........da same : urate + urati. Tin neaparat sa mentionez ca o data cu ridicarea mea de la birou am adus si apa sa ud cele 2 plante care zac pe biroul meu, saracele cat or mai rezista si ele in mediul asta ?

YEYEYEYEYYE veste buna team-lead ne da drumu mai devreme astazi. fratilor nu glumesc cand spun ca aici unde lucrez eu este un liceu cu adolescenti mai batrani si mai urati, totusi un liceu. Nasoala treaba sa vedeti lumea vara cum vine in slapi la fabuloasa companie, cum se bat cu apa pe afara, delir maxim ce sa mai.

Realizez ca aici sunt mai haotic decat acasa :( sau :) nici eu numai stiu cum este bine.

Aaaaaa era sa uit sa va spun cum a pornit minunata mea zi: Ajung la munca, dupa ce afara erau nori iar eu ca un fitos tot drumul am mers cu ochelarii de soare, si ies cu echipa la cafea si ..... o colega varsa din gresala cafeau pe mine ma ruinat, imi venea sa o strang de gat. Fuga la baie apa rece sa nu pateze si dupa aia sa vezi cum stateam eu pe varfuri cu posteriorul in dreptul uscatorului de maini ( Mr. Bean mic copil in comparatie cu mine ).

Gata.....slab slab domne dincolo era mai mult

2 comentarii:

Maia spunea...

Oficial a murit nationalismul (ca de altfel multe alte “principii” care cred eu ca ar trebui sa le aibe o persoana, dar asta-i alta treaba). Se pare ca nu mai vrem sa simpatizam cu romanii din afara (si nu ma refer numai la cei din Chisinau). Iar pentru cei care conduc statul se pare ca gindesc (daca se intimpla asa ceva) : daca noua ne merge inca bine, iar ceilalti nu locuiesc in Romania de ce sa mai incercam sa-i ajutam.
Si nu ma mir, cand se pare ca principiul dupa care majoritatea se ghideaza este cum sa fi cat mai "cool" (era sa pun accentul gresit si sa zic c..r) si plin de importanta.
P.S. Ma bucur ca te simti mai bine si o seara placuta.
Si cititorilor tai o seara placuta

Anonim spunea...

Doamne...am ajuns sa vin de afara si sa aterizez direct pe scaun...sa vad daca ai mai postat ceva...si abia apoi sa ma duc sa imi fac baie...sa ma schimb...si sa revin la pc...
OMG...simt o usoara dependenta... :)))))

Sweet hugs,
Dada