marți, 22 iunie 2010

haos in visare

Am observat in ultima vreme ca destul de multa lume imi citeste blog-ul dar aproape nimeni nu se incumeta sa isi exprime parerea, pacat, imi pare rau pentru voi pentru ca in caz ca nu stiati acum vreo 20 de ani au murit foarte multi oameni tocmai ca noi s ane castigam dreptul la libera exprimare. Dar pana la urma este o problema de alegere personala.
Referitor la post-ul de ieri unii au spus ca este prea lung iar altii au spus ca este haotic ( poate de aici si titlul de asta seara ) si unii l-au apreciat. Dar ca mereu ma gandesc oare cati au inteles ce am vrut sa exprim? Oare ar trebui sa imi pese daca cineva a inteles sau nu ? Oare cati ca de atatea alte dati au interpretat in felul lor si au ramas cu o parere gresita ? Lasam totul invaluit in necunoscut ca este mai placut. Cineva se intreba, dupa ce a citi post-ul si a ascultat melodiile, daca un inger se poate sinucide ? Parerea mea ? Eu cred ca da, ingerul fiecaruia se sinucide in clipa in care renuntam la inima noastra si la tot ce ne defineste pe noi ca om. Nu ca am pornit de ieri cu un trend admirativ catrea Gandhi dar tot el spunea :

" When I despair, I remember that all through history the ways of truth and love have always won. There have been tyrants, and murderers, and for a time they can seem invincible, but in the end they always fall. Think of it--always. "

Uimitor cum un singur om poate fi atat de intelept si prin simple fraze iti poate da lectii de viata si iti poate umple sufletul de speranta.

Astazi am citit un blog si am ramas un pic pe ganduri la un post unde respectiva persoana povestea si analiza singuratatea batranelului ce statea vis-a-vis. In prima instanta m-am intrebat oare c ene opreste pe noi ca oameni sa ne ducem s ane oprim si pur si simplu sa salutam ? Nu realizam ca un simplu salut si un zambet pentru unii oameni poate insemana mai mult decat orice bogatie pe aceasta lume ? Ma facut sa imi aduc aminte de o batrana care imi spunea ca o singura data iubit cu adevarat si ca este norocoasa ca acea persoana ia oferit un copil cu toate ca la scurta vreme a ales sa dispara din viata ei; imi spunea ca ea ramas vesnic in inima cu acea persoana si ca de atunci nu a mai iubit pe nimeni si nu a mai avut nevoie de nici un barbat. Ce frumoasa poate fi dragostea nu ?

Ca sa pastrez linia haotica care imi descrie stilul de a scrie va rog sa play urmatoarea melodie in timp ce veti citi ce voi scrie mai departe.



Si te intreb pe tine, ai visat cu ochii deschisi ? Eu da de nenumarate ori si tare frumos este. Sunt opersoana care iubeste societatea pot spune ca sunt dependent de ea. Cu toate acestea am nevoie de momentele mele de singuratate sau cum sa intamplat acum o saptaman am un moment de black-out ( il veti gasi scris cateva posturi mai in urma ). Asta seara ma uitam cum vantul a inceput sa bata cu putre si toata lumea fugea de la mesele unde pana in urma cu cateva clipe isi savurau bautura lor si probabil purtau o discutie placuta. uite asa o rafal de vant poat strica un moment perfect din viata cuiva sau poate crea un moment frumos, cum a facut pentru mine. Este tare placut sa mergi linistit printre oameni care se agita si imi venea s ama opresc si sa ii intreb de c enu fac o pauza sa miroasa vantul ? Agale pasind am sperat ca va incepe sa ploua si ca voi putea sa ridic privirea inspre cer si sa simt cum mii de picaturi de ploaie se sparg de a mea retina. Din pacate nu a fost asa, caci asa este in viata ceea ce iti doresti nu prea se intampla decat daca muncesti sa se intample. Mai tarziu putin din cele dorite s-a intamplat. Minnunata s enzatie sa stai pe peronul de tramvai in bataia vantului si s asimti cateva picaturi de plaoie pe fata dar sa nu vrei sa deschizi ochii ca nu cumva sa strici momentul. Alege macar o data in viata sa mergi pe strada cu ochii inchisi si sa visezi pentru c avei ajunge in fata casei si vei deschide ochii si se va trmina si visul tau de linsite si mai bine, te vei intoarce la agiatatia ta de care parca ti se facuse dor.

Vreau sa inchei cu faptul ca am in lista de prieteni pe facebook o persoana care scrie mici fraza atat de profunde incat in fiecare zi la fiecare fraza nu ma pot abtine sa nu ii dau like. Intamplarea face ca ceva nu ma lasa sa comentez si sa ii spun si parerea mea. Probabil pentru ca il cunosc pe acest om si gandurile ce le asterne nu sunt in concordanta cu felul in care isi traieste viata. Pacat, inseaman ca intro parte sau alta se minte singur.

Noapte buna si viseaza ziua cu ochii inchisi sau deschisi vei ave aun soc la trezire dar ce frumos va fi.

Un comentariu:

Anne spunea...

nu-s sensibila de fel...dar citind postul pe fundalul melodiei...am avut un moment de .... nu stiu cum sa-l numesc ..puii mei...mi s-au umplut ochii de lacrimi....