miercuri, 9 iunie 2010

uof uof

La miez de noapte scurt si la obiect.
Stai si tu ca omul in pat si incerci sa adormi cu toate ca esti suparat bolnav and so on si bai nene inebnesc de 2 ore gasca de caini din fata blocului latra de zici ca vine sfarsitul lumii. Ma jur ca iau masuri nu mai rezist.

Concluzie inteligenta trasa in urma unei discutii intre doi oameni maturi, se pare, si anume : Cu dragostea este ca si cum te-ai duce intr-un mare magazin plinde toale urate, dar sti ca trebuie sa existe si ceva ok, si cauti, cand gasesti ori nu-ti vine ori are un mic defect, si avand in vedere ca esti naked iei bluza aia si o repari acasa si vei fi atat de fericit after.

Alta concluzie, chipurile la fel de inteligenta : relatiile sunt exact ca instalatia sanitara dintr-o casa, daca esti zgarcit si iti pui tevi de pexal sooner or later vor pocni, daca alege calitatea si iti pui tevi de cupru, ei bine atunci ai ceva pentru o viata.

Cand am inceput sa scri pe acest blog in afara de analizele mele mai mult sau mai putin pertinenete asupra lumii mai aveam si o problema daca sa dau un mail, acum la un an si ceva de atunci am cam aceeasi problema. Nu-i asa ca viata face misto de noi ? :)))

Gata ! si pentru ca azi ma apucat dorul de Turcia si ma gandeam ca tare as vrea sa fug acolo de tot va las in compania unei melodii foarte foarte ...... Enjoy !

Niciun comentariu: