miercuri, 17 iunie 2009

chiar asa ?

Dupa 4 ani de facultate in care banii pe moment au fost mai importanti pentru mine decat sa imi creez un viitor uite ca m-am trezit si acum sunt intr-o mega sesiune. Pana acum merge numai ca din prostie am cam inceput sa fumez dar am vointa ca dupa aceatsa mega sesiune gata.

A inceput sa consider o chestie foarte nashpa treaba asta cu blog-urile, toti frustratii cu pretentii de mari intelectuali, eu vreau sa citesc blogul unui om care lucreaza la salubritate sau al unui om care lucreaza pe santier sau al fetei care canta la vioara seara in pasaj la universitate. M-am saturat de toti corporatistii astia de cacat care au probleme de cacat, m-am saturat si de copii lu mami si tati care habar nu au ce inseamana greu tatile vietii dar au citit ei undeva. Poate va cineva se intreaba de unde atata fuire din nou ? pai sapt trecuta am trecut pe la Universitate si era aceasta fetita care canta super la vioara si din nou am simtit un sentiment de vinovatie ca ea ar merita mai multe decat mine, un sentiment de neputinta ca nu am cum sa o ajut. Cumpoate sa stie unul care sta cu curu in masina lui ce inseamna viata ce inseamna problemele celor din jur ? Comunismul era misto pentru ca toti sufereau la fel, democratia este de cacat pentru ca unii au altii nu au deloc.
Un citat care imi place si ma oftic ca nu imi aduc aminte cine l-a spus se potriveste perfect aici :

" Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor "

Am un noroc chior de gasi chestii pe net astazi obosit dupa o serie de examene si dicutii pe tema blogurilor am decis cum ajung la munca sa fac o mica analiza a peisajului de bloging si am dat peste un blog foarte tare care face referire la mine si ma simt oarecum jignit dar pe bune nu asta este problema mea ci faptul ca ne-am pierdut din deschidere oamenii isi fac blog-uri ca sa spuna ca iubesc sau ca sa spuna ca vor sa se impace, este nashpa, serios este trist du-te si spune-i face to face.
Si este amuzant ca mai exista si other side of bloggers, adica aia care scriu zilnic despre cat de tari sunt ei, cu mandrie spun ca eu am trait multe si stiu multi oameni si ce vorbesc oamenii astia pe net sunt aberatii, pe toate blog-urile de baieti ( nu ii pot denumi barbati ) vei gasi obligatoriu informatia ca ei beau bere sau ca se duc la sala.

Nu stiu exact daca este inteligibil ce scriu eu aici dar valuri valuri de inspiratie ma cuprind si o sa incerc sa scriu mai des acum inapoi la munca :D

Un comentariu:

superstea spunea...

casc mereu gura pe bloguri, din blog in blog asa... cand ma plictisesc la munca, dar de mult n-am mai gasit un blog asa... mmm... sweet. chiar daca ai o gandire de misogin (atribut care nu mi se poate da si mie caci eu-s de sex F), marturisesc ca multe dintre chestiile pe care le spui sunt foarte asemanatoare cu ce gandesc eu)

asadar, desi uneori uiti sa pui punct, iar daca cineva ar citi cu voce tare s-ar sufoca :)) scrii misto si din suflet asa :)

asadar, baga...