joi, 18 iunie 2009

Inconstienta stupida

Si dupa o zi obositoare hai sa nu ma culc devreme ca doar simt cum imi fierbe cica spiritul creator dar de fapt este cel de al treilea pahar de Jim, cred, dar pana la urma nici nu conteaza.

Eu nu am cum sa ma plictisesc niciodata, cunosc atat de multa lume, oameni diferiti si fiecare are cate o intamplare care o imparataseste si uite asa eu inmagazinez si ma amuz si analizez, si de multe ori de ce sa nu recunosc, invat.

Cum am mai spus si si in trecut lucrez intr-o companie multi nationala, acum se aud urletele din public, care de fapt este un mare liceu unde toata lumea barfeste si toti se combina, nu voi fi ipocrit sa spun ca eu nu, ca doar vorba aia ce-i frumos e frumos. Trist este ca mai mult de jumatate din anagajti sunt urati, si cand zic urati ma refer atat la aspect cat si la caracter cat si la curatenie si mai ales cat si la bun gust. Si uite asa acesti taramboi considera ca este cool sa discute despre viata altora. Nu imi este rusine sa recunosc cine sunt si de unde vin si ce oameni am cunoscut si pe langa ce oameni am stat la viata mea dar am mandria sa spun ca am evoluat si ca sunt un cetean respectabil al acestei tari, dar..... bai nene se trezeste cate o data golanuul din mine si asa ar da cate 2 - 3 pumni in stanga si in dreapta. Eu sunt genul care analizeaza tot ce vede si tot ce aude, de fraier ce sunt mai pun si la suflet si mai ma si enervez, partea proasta este ca eu nu ma exteriorizez si ma consum interior iar partea interesanta este, conform unor prieteni, ca eu nu voi apuca 30 pentru ca voi face un atac cerebral. Eu de cand m-am anagajt am fost eu un babrbat normal fara prea multe talentedar uite ca oamenii tot vorbesc. Judecata mea este foarte simpla
- daca esti urata fi sigura ca nu voi avea nimic cu tine so care este sensul sa spui ca sunt un nenorocit, de ce ? pentru ca nu am vrut sa mi-o trag cu tine?
- frate sunt eu de vina ca tu faci laba ?
Da stiu asta aici a fost o refulare de modestie, si imi cer scuze pentru ea, dar eu nu am nici o vina ca inatamplator sunt prieten cu femei frumoase. Mega enervant este cum ma judeca oameni ce au masina si telefoane de peste 1000 ron ca ma duc sa imi beau cafeau pe Dorbanti, wake the fuck up, eu nu am masina si telefonul meu nu face nici 300 ron. Diferenta intre mine si acesti oameni este ca eu beaua cafeau aia acolo pe banii mei si am anumite persoane in jurul meu datorita felului meu de a fi.
Gata cu chestia asta ca as putea sa scriu o trilogie despre mintea tampita a romanului cand vine vorba de judecat si analizat.

Astazi am realizat contrar asteptarilor ca exista oameni care citesc acest blog, m-au sunat sa ma intrebe de ce numai scriu. Pai nu am mai scir pentru ca nu toate merg chiar roz si nu ca nu as fi avut ce sa scriu dar imi era teama ca incep a-mi descrie viata persoanal in detaliu pe aici si asta nu este ok pentru ca eu aici incerc sa descriu situatii generale cu care majoritatea ne intalnim si ne deranjaza.

Am pornit asta seara cu gandul sa ma iau de o persoana care este falsa si ma considera pe mine " crai " dar am realizat ca nu are sens sa judec eu pe cineva care isi obtine satisfactia dintr-o situatie in care ue m-am simtit aiurea. Uneori ma amuza oamenii astia pt ca au trait asa sub aripioara parintilor si se pare ca acum la "maturitate" s-au trezit sa experimenteze jocuri de societate fara ca cineva sa le explice regula de baza : " ai grija ce vorbesti ".

Imi inchei scrierea aici pentru ca am nevoie de odihna, doar sunt in mega sesiune wtf ?

Niciun comentariu: