marți, 2 iunie 2009

Ma bucura Bucuresti

Ma bucura Bucurestiul, cand ma simt la pamant cu moralul o iau la plimbare din Piata Victoriei inspre Unirii si ma simt extraordinar. Astazi Bucurestiul a reusit sa ma bucure cu stradutele din vechiul sau suflet care acum de terase sunt intesate, terase unde vezi de la oameni care au doar bani de berea ce sta linistita in fata lor pana la oameni care isi beau linistiti cine stie ce bautura fina de mare clasa. Este frumos pentru ca este zona in care nimeni nu analizeaza pe nimeni, unde parca clasa sociala dispare, este zona in care toti sunt visatori. Cel putin mie unul asa imi place sa descriu aceasta zona. Astazi am decis sa ma opresc pe strada Franceza ( paralela cu Smardan ) la o cafenea foarte simplista dar cu un personala foarte jovial si amabil, frumosul momentului a survenit in clipa in care pe terasa restaurantului de langa si-au facut aparitia 3 artisti si ale lor instrumente si au inceput a delecta lumea cu o muzica ce in acea liniste amestecata cu o forfota in surdina, se auzea mai frumos decat la orice concert; numai conta ca daca ridicai privirea vedeai cladiri peste care timpul a catadisit a trece dar omul ba. Orasul asta care ne enerveaza pe toti si este plin de praf si ne vine sa o luam rara zi de zi are imagini si sunete superbe de oferit, trebuie doar sa fim un pic atenti si sa evadam din negura gandurilor noastre.
Vreau neaparat sa atasez cateva poze pe acre le-am facut orasului si sincer chiar astept comentariile pe tema asta.






Si sincer vroiam sa ma opresc din a mai scrie ceva in seara asta dar la radio a inceput o melodie care are ceva aparte are o nota de frumos are acel ceva sau mai bine spus vorbeste despre acel ceva care ni-l dorim cu totii sa il avem si oricare fac pariu ca ar vrea la un moment dat sa spuna exact ca in melodie : " Am nimic fara tine si tot ce-i mai frumos in viata mea e doar din vina ta " . Mare bucurie pe cel ce aude asemenea vorbe si plec capul in semn de respect in fata celui care isi exprima sentimentele.



O noapte buna si ai grija de cel de langa tine ca poate intr-o zi va cadea si el si nu va vrea sa il vezi asa si va pleca si atunci vei realiza ca era nevoie doar de putin, ca el/ea avea nevoie doar de o imbratisare de a ta si de cateva soapte purtatoare de liniste.

Un comentariu:

Maia spunea...

cred ca este cel mai frumos post pe care l-ai scris
si oricat de obosita sunt la ora asta am zambit cand ti-am vazut pozele
magic moments with your camera