sâmbătă, 20 iunie 2009

Un gram de responsabilitate va rog !

O sa incep cu o camapanie ce am vrut sa o sustin si sa o laud in trecut si acum revin asupra sa deoarece o consider o problema de importanta nationala. Cei de la ProTv sincer au cele mai bune campanii sociale si indraznesc sa spun ca cei mai buni reporteri. Va rog priviti dupa care accesati adresa si TAKE ACTION. Nu putem sta si privi cand putem ajuta asa de usor. Sunt om sunt un memebru al acestei societati buna rea cum este ea si cred ca ar trebui sa ne inmultim ca ciupercile dupa ploaie noi acestia carora le pasa deoarece doar asa tara asta va fi un loc in care sa vrei sa traiesti.


http://formular.stirileprotv.ro/

Mai departe as vrea sa trag un semnal de alarma anti SIDA pentru ca sunt socat de inconstienta oamenilor din jurul meu, sunt socat cum se merge pe incredere cand pericolul este chiar viata TA.
Puteti intra aici sa va documentati : http://www.arasnet.ro/
Sau priviti acest filmulet si daca nu v-ati speriat atunci va rog frumos sa iesiti dupa acest blog. Va multumesc !



Si probabil cea mai inspaimantatoare reclama anti SIDA :



Si va mai rog frumos s aintrati la aceasta adresa si sa votati Retezatul ca una dintre cele 7 minuni ale lumii, nu cacaturile care le vedeti prin tari straine, asta este aici la indemana si este minunat.

http://retezat.ro/

Sper ca cei care imi citesc blog-ul snt oameni, sunt asemeni mie si vor lua atitudine si consider ca nu ma grabesc daca spun de acum MULTUMESC PENTRU GRAMUL DE RESPONSABILITATE.

Un comentariu:

Coana Zoitzica spunea...

avem viata-n sange, dar nu vrem sa o dam pentru un necunoscut.
ajungem pe patul unui spital si cersim la necunoscuti.
pe principiul "ce tie nu-ti place.."
off topic: perspectiva unui barbat privind diferenta dintre femei si fetite... interesanta