duminică, 7 iunie 2009

Teapa de a fi om

Esti un sac de box care isi ia pumni sau esti o bucata de asflat pe care toti taranii o scuipa sau esti un gard pe care toti se asaza cu curu si pana la urma cedezi te rupi. Comparatiile ar putea continua atunci cand esti un om bun dar ce snes ar avea caci daca tu cel care citesti te regaseti intelegi perfect ce scriu.
Fi politicos, poarate-te frumos, pupa mana unei femei cand faci cunostinta, deschide usa, tine scaunul, ofera flori fara o ocazie, spune unei femei cat de frumoasa este, apreciaza femeia, respecta femeia, mangaie femeia si uita-te la ea ca si cum ar fi singura dupa pamant, fi sincer cu ea, nu-ti fie teama sa plangi in fata ei, fi mandru ca este la bratul tau, invata sa te schimbi in bine pentru ea, incearca sa ii oferi totul, toate astea plus multe altele care probabil am omis sa le scriu au vreun sens ? de ce dracu le faci ? crezi ca cineva da 2 bani pe tandreturile tale de cacat ? crezi ca te va iubi ? crezi ca nu te va insela ? plus cate si mai cate te inseli ba BOULE pentru ca, cu sigurnata inaintea ta a fost unul care a facut toate astea doar ca sa i-o traga si tu vi acum ca un idiot cu gesturile tale sincere si teapa.
Nu vreau sa fiu considerat misogin pentru ca nu sunt dar reciproca nu prea este valabila decat in maniera : ba aia era o curva gata sunt curve toate, niste idioti.

Ma cam grabesc acum dar in curand voi dezvolta subiectul asta......

Niciun comentariu: