marți, 21 iulie 2009

nimic

Bai nashpa luna, aducatoare de faliment; m-am simtit luna asta de parca ar fi fost martie, am avut 3 zile de nastere, cheltuiala. Dar ce sa-i faci toate cele 3 persoane imi sunt dragi so cheltuim, plangem, bem, ne distram, moving forward.

Incotro ne indreptam noi ca oameni ? Ce este important in viata ? Ma gandesc tot mai des la asta caci simt ca pierd timpul aiurea. Da, oamenii ma intreaba de ce ma grabesc de la 24 de ani, pai pentru ca spre diferenta de altii eu pana la varsta asta am trait nu am stat sub aripa protectoare a mamicii si sub portofelul iubitor al taticului. Prietenii tot ma bat la cap ca ma cam grabesc sa realizez anumite chestii asta in timp ce nu scapa nici o ocazie sa imi spuna ca sunt un om schimbat. Nu inteleg cum ca tot aceleasi principii sanatoase le am, se pare ca lumea considera ca te schimbi atunci cand ai si tu some future plans.....ham....interesant. Revenind:
- unora le este frica de singuratate si atat, WAKE UP BA planeta asta are 6 miliarde de oameni, chiar crezi ca nu se gaseste nimeni sa te suporte ? cel mai frica ar trebui sa va fie de singuratatea in doi
- unii vor o familie ca le place lor cum suna dar habar nu au ce implica
- unii vor o casa, trist este ca o mare parte din cei care vor nu lupta deloc ca sa realizeze acest lucru
- unii vor sa inceapa a doua facultate de parca asta le va schimba viata in vreun fel
- si sa nu uitam de cei mai tari dintre cei mai tari, adica cei ce nu vor nimic
- unii vor sa calatoareasca
... si lista poate sa continue dar astea ar cam fi principalele si eu unul sunt dezamagit de cele enumerate

Pot spune ca pana acum am cunoscut cateva mii de oameni lucru care ma ajuta sa nalizez atat de bine. Si serios de nu este trist :
- oameni care castiga mii de euro si se imbraca de 2 lei
- barbati care au permis explorari dorsale prin strainatate si au strans bani ca sa isi deschida afaceri in Romania
- oameni care calatoresc pe credit bancar
- oameni care viziteaza tari si habar nu au unde au fost
Pentru multe povesti cu oameni penibili cumparati o sticla de tarie si contact me ;)

intr-un film era o replica " Being a grwn up sucks " o contrazic este super tare sa fi mare ca vezi ce nashpa est viata te izbesti de tot felul de situatii cunosti tot felul de oameni si tot asa. Cum sa nu fie frumos ?

Nesiguranta este una dintre starile care recunosc ca sunt nasoale atunci cand cresti. Nesiguranta unui loc de munca, a unui venit sigur, sau vrei mai multi bani. Nesiguranta pe tine, pe relatie caci nimic numai este ca in adolescenta. Acum cunosti pe cineva te indragostesti si cheltuiesti. Totutl se rezuma la bani, fericirea costa, nu ai bani nu ai dreptul sa ai o familie sau sa fi fericit.

Recunosc ca in seara asta am scris aberatii fara nici o relevanta dar sunt obosit si serios daca reusesc sa ma gandesc la o idee demna de luat in seama.

Cu scarba nocturna salut si multumesc ca citesti. Cu scarba pentru ca uof ce ma satur uneori de lumea asta haina care uita sa fie vie si realista.

Un comentariu:

anna spunea...

"unii care nu vor nimic"- categoria asta de oameni e cea mai tare ;))....