joi, 9 iulie 2009

peace will come to me

Vreau sa incep cu melodia care ma marcheaza de vreo saptamana incoace :



Imi place melodia foarte mult, pentru ca pe mine unul ma motiveaza. Iubesc videoclipul si da numele actritei este Maria Dinulescu si videoclipul a fost filmat in ROMANIA.

Ieri am gasit intr-o carte ceva ce a spus Caragiale si am ramas placut surprins :
"Cel mai trist lucru in dragoste este faptul ca de cele mai multe ori sufletul ti-l rapeste exact acela care nu are nevoie de el". Suna cunoscut ? Ori ca era persoana nepotrivita, ori ca isi bate joc, ori ca te insala ori pentru ca pur si simplu strangi in brate un cub de gheata.
Tot Caragiale a spus si cele ce urmeaza :
"E o mare durere sa iubesti, si o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere" Am pretentia ca prostii nu citesc acest blog si nimeni nu va spune ca Maestrul se contrazice. Este de fapt vorba aia din popor : " Rau cu rau, dar si mai rau fara rau ." Iubire este, dupa cum spuneam intr-un post mai vechi, atunci cand treci de la extaz la agonie si invers in fractiuni de secunda. Iubire este atunci cand te enervezi ca nu esti destul de bun pentru cel d elangatine si ea/el vine te strange in brate si doar asa te linistesti. Iubire este atunci cand tu te trezesti ciufulit iar ea nemachiata, dar cu toate astea zambetele voastre emana dragoste.

Dar destul despre iubire ca pana la urma societatea in care traim se bazeaza pe alte valori. Valori fade lumea cauta bani, sex si cam atat, si uof uof ce dragut sunt legate astea doua una de alta, parca ar fi casnicia perfecta.

Pana la un nou fad gand enjoy the song.

Niciun comentariu: