joi, 22 iulie 2010

putin

Putin, atat cer eu in general, ceea ce eu cer d ela oameni este putin. Din pacate sau din fericire am ajuns la punctul la care nu mai fac risipa de nergeie sa spun ce vreau pentru ca oricum nu voi primi si nu este vorba de pesimism, este vorba de realitate, fiecare trage pentru el pana la loc comanda.

Nu prea mai scriu in ultima vreme caci imi vin idei in cele mai aglomerate momente ale zilei iar pana seara cand ajung acasa uit. Pacat ca le uit sau poate mai bine, nici eu nu stiu, ideea este ca ajung sa nu scriu. Sunt foarte obosit de ceva vreme si cu toate astea in nici o noapte nu reusesc sa adorm mai devreme de 2 noaptea, traiasca filemele si jocurile, traiasca cluburile de fitosi si alcoolul, caci altfel fiind si in pana de inspiratie nu stiu ce as face noptiile. In noaptea asta nu aveam de gand sa scriu pentru c ain capul meu se perindau asa vreo taspe idei ce se bateau cap in cap ca si cum ar forma o gramada din aceea cum este la rugby. Dar intri ca omul la dus si se arde becul din baie, continui sa iti faci dus, cand te speli pe cap si fiind si intuneric dai din gresala de maneta inspre rece si uite asa iti vine sa urli dar mai bine iti musti buza care si ea la randul ei s eumfla si uite asa o sa fiu eu maien plin de spume si cu buza umflata precum un mic negru culegator de bumbac.



Sunt constient ca scriu aiurea si neinteresant dar serios daca am chef sa scriu despre marele liceu unde lucrez unde toata lumea si-o trage cu toata lumea si se avanseaza prin lustruirea partii dorsale a celui de deasupra ta. Cel mai enervant est ca lumea vorbeste cu inversunare si cel mai jignitor tocmai la adresa celor care au avansat prin forta capsorului lor, tocmai la dresa celor care au avut grija sa nu si-o traga in stanga si in dreapta. Dar lumea vorbeste si pana la urma este dreptul lor sa vorbeasca, ce sa ii faci asa este cand tu nu ai viata personala, te uiti la o telenovela sau incepi sa creezi propria telenovela. Vreti sa va povestesc despre oameni care muncesc doar pentru ca s-ar plictisi acasa. Sa va povestesc despre femei care sunt plafonate pe acelasi job de ani de zile dar s-au uitat de n ori la filmul Sex and the City si brusc viseaza la o cariera si la un potential Mr. Big dar sa mor eu dac avad pe vreuna ca face ceva in sensul asta, trist pentru ele este ca sutn femei nu sunt fetite care acum descopera Greuceanul si invata despre arta fictiunii in basm. Sa va povestesc despre baieti care probabil se masturbeaza temeinic in fiecare seara iar la munca urla in stanga si in dreapta ca ei si-au traso c juma de firma. Sa va povestesc despr oameni care sutn mai urati ca noaptea dar isi fac pe retelele de socializare grupul celor mai sexy angajati de la x firma. Sa va povestesc despre baieti care barfesc mai rau decat femeile si nu ca as fi misogin dar asta parca trebuia sa fie talentul lor. Sa va vorbesc despre baieti care nu pierd nici o ocazie sa te jigneasca dar cand te vad trec la 2 metri departare de tine de parca ai fi destul de fraier incat sa te cobori pana la nivelul ultimului prost. Sa va vorbesc despre fete care se cred dive si ele sunt nimic. Sa va vorbesc despre fete care vorbesc mai urat decat barbatii si li se pare normal. Sa va vorbesc despre eoameni pentru care sa isi ia o haina curata pe ei este deja prea mult. Despre baieti care cum apare o fata noua atarna toti ca disperatii in jurul ei de parca ar fi o haita de lupi.
Nu vreau sa crdeeti ca nu exista si parti bune, ele exista doar ca nu are sens sa le mentionez aici pentru ca este un fel de stirile de la ora 5, mai interesant este ce este rau decat ce este bun.

Nu am uitat si sa stiti ca inca imi strang informatii pentru cele 2 mari posturi ce am de gand sa le scriu.

Si rahatul asta de laptop merge ca un posterior de maimuta piloponeza si tastatura zici ca este facuta pe princiupiul xilofonului. M-am enervat, hai noapte buna !

Un comentariu:

NightOn spunea...

Sa astepti ceva de le ceilalti, ceva cat de putin, este o mare greseala. Mereu vei ajunge dezamagit, pentru ca la asta se pricep oamenii cel mai bine... :)