miercuri, 6 mai 2009

Dupa o noapte de reflexii

Sunt suparat maxim dar ca sa nu primesc vreun comentariu cum ca as fi frustrat sau sinucigas in serie voi incepe post-ul meu cu o reclama geniala. Am decis astazi sa scriu de-a lungul a mai multor ore, sa vedem ce-o iesi ?!



Am ajuns la munca si am inceput sa citesc presa cum fac in fiecare dimineata si am ramas socat : Codul penal a fost modificat permitand intretinerea de relatii sexuale cu persoane d epana la 13 ani. Nu pot decat sa ma gandesc ca multi oameni din conducere acestei tari sunt pedofili altfel nu vad cum ar accepta asa ceva. Sunt curios daca vreunul dintre demnitarii nostri ar accepta ca fisa sa fie bip de la 13 ani. Trezirea fratilor, cum spunea si Teo de la Cafe Deko prefer sa avem imagine de ciorditori in europa decat sa avem imagine de pedofili. Cacati perversi ce sunteti ma scarbiti maxim. Eu nu am copil dar ma gandesc la verisoara mea si ma gandesc cam in cate feluri ii pot taia jucaria unuia daca face ceva, nici nu vreau s aimi inchipui ce gandeste un parinte si ce i-ar face el.

Ieri am fost sa vad filmul " 17 again " si am inceput sa ma gandesc la ideea ca daca as putea da timpul inapoi ce as schimba in viata mea ? pai nimic doar ca as fi mult mai atent ca sa pot invata mai mult. Sunt mandru de viata mea si cu bune si cu rele pentru ca toate au facut din mine omul care sunt acum. Probabil ca as fi mai cumpatat in relatiile cu sexul frumos, mi-ar fi placut sa fi realizat de pe la 18 ca nu este bine sa judec o persoana nou aparuta in viata mea prin prisma celor din trecut, asa poate nu as mai fi ranit suflete sincere. Ca o mica paranteza ma uit la cei mai buni 2 prieteni ( un baiat si o fata ) ai mei, ei in nebunia lor se inteleg bine si cand se vad zambesc sincer si se bucura de o plimbare si cate si mai cate. Eu cand ies din acest triunghi al prieteniei ii vad ca le-ar sta bine impreuna si m-as bucura pentru ei dar ei vor sa ramana doar prieteni si intre timp ei tot experimenteaza din curvele si badaranii faunei locale. Ce pacat ar trebui macar sa isi acorde o sansa. Amandoi vor citi si isi vor da seama ca despre ei vorbesc si imi vor face morala dar prefer sa scriu aici pentru ca daca le-as spune live nu as gasi cuvintele potrivite. Revenind la film, fiecare varsta are nebunia ei de o clipa si deciziile ei, corecte sau gresite, important este sa invatam din ele si sa ne cunoastem pe noi nu sa ii analizam pe ceilalti prin prisma lor.
Daca as judeca femeile prin prisma primei " un fel de iubire ". pai atunci toate ar fi niste pustoaice frigide care insala cu un altu doar pentru care masina si este mai in varsta. Daca ar fi sa judec prin prisma celei de a doua, lucrurile ar sta un pic altfel, toate femeile ar fi niste parasute care te insala doar ca sa te insele si care nu apreciaza daca faci un sacrificiu pentru ele. Pai nu as fi eu un idiot daca as judeca asa ? Eu am preferat sa invat si sa vad unde ma gresit eu. Fiecare persoana are altceva de oferit si este speciala in felul ei. Analizand toate femeile pe care le cunosc ajung la concluzia bunului meu prieten si anume : " se spune ca femeile au al saselea simt, pe dracu, ele au a sasea problema "; prietene cred ca ai dreptate sau poate suntem doi retarzi de moda veche care ne purtam frumos si seara tot singuri suntem. Am gasit si o melodie care cred ca s-ar potrivi :



Bai, acum pe bune eu sunt ok si sunt happy doar ca am o problema foarte mare : gandesc prea mult si nu prost. Eu doar fac o analiza a ceea ce vad in jurul meu si a ceea ce eu am avut bucuria sa traiesc. Am primit de la un coleg o melodie foarte inspirata si parca se potriveste un pic cu trend-ul anului si anume : NUNTI LA GREU



Si acum pauza ca doar am muncit.
Si gata si pauza si o data cu ea gata letargie. Nu am chef sa scriu, sa muncesc, sa vorbesc , sa nimic.
Serios daca mai am ce sa mai scriu, sunt maxim de plictisit si imi este foarte somn.

Mi-am adus aminte ca trebuie sa imi exprim noua parere despre poporul roman. Deci, prostitutia a fosy inventata pe aceste meleaguri aici in spatiul Carpato-Danubiano_Pontic. Un anume post de radio are o campanie acum cu ce ai face pentru 10.000 de euro, ireal ce spun romanii ca ar fi in stare sa faca pentru aceasta suma.

Gata punct punct punct


Un comentariu:

Maia spunea...

Ce de ganduri frumoase despre femei, dar poate ai dreptate, iar barbatii sinceri din ziua de azi sunt din ce in ce mai neintelesi si "ale naibii" femei doar profita de ei.
O melodie pentru ego-ul masculin I'm the man - Black Strobe.