marți, 26 mai 2009

si barbatii plang nu-i asa ?

Toata ziua mi-am strans ideile si pataniile de peste week-end cu gandul sa le astern aici intr-o maniera umoristica de cel putin talia lui Caragiale, dar viata este ciudata si se schimba atat de repede si ne palmuieste cand nu te astepti.

Vroiam sa va scriu despre cele doua pitipoance ( trecute lejer de 30 de ani ) care m-au socat vineri seara:
Piti bruneta baga mana in geanta si scoate cateva hartii de un milion si le indreapta catre piti blonda,
- Ia fata sa ai la tine
Piti blonda ii impinse mana usor si raspunse :
- Nu fata ca eu nu ma imprumut niciodata, lasa ca iau eu de la cineva nu-i o problema.
Cine are creier intelege cine nu ii sugerez un credit de consum pentru o sueta de lux pe Radu Beller. Am ramas paf cand mai tarziu au aparut 2 fete ce pareau normale, pana in clipa in care s-au urcat intr-o mare masina de fite ce era condusa de un nenea burtos ce avea gusa cat ceafa de taur si intre santurile gusii avea ascuns un ditai lantul - ce taran prost.
Da de parca rahaturile astea ar fi interesante, sunt deja banale si se intampla undeva in Balcani :).

Ca sa revin asupra titlului si sa nu fiu in deriva este o simpla intrebare care mi-o pun singur din cand in cand sau din gand in gand. Eu sunt de parere ca doar un barbat puternic poate plange restul sunt niste curve ratacite care se dau dragoni dar ca sa vezi nenorocire nu au combustibil pentru flacari.
Sambata seara stateam la o cafea cu 2 prieteni in minunatul centru vechi si au mai aparut in peisaj si amicele unuia dintre ei, din clipa aia am inceput sa vizionez un veritabil serial de cucoane ( as in pipite ) :
- au inceput sa vorbeasca despre barbatii ce stateau prin jurul nostru
- s-au plans de servicii, tocmai veneau dupa Dorobanti, nu le condamn, diferenta mare
- una dintre ele a tinut sa se laude cu pijamaua ei : " este asa draguta si este si rupta in cur "
- aceeasi a inceput sa povesteasca despre fostul ei care anul trecut trebuia sa o duca intr-o excursie cu barca in Croatia dar ei i-a fost frica pt ca respectivul de abia isi luase permisul pentru asa ceva la care o alta completeaza : " fata incepea furtuna si ajungeai naibii in Africa, hahaha " nu am puterea sa comentez
- apoi au inceput sa vorbeasca prin ce tari europene aveau de gand sa isi faca concediul cu toate ca nici una numai fusese pe nicaieri, vorbeau asa frumos despre anumite tari
- in continuare au vorbit despre week-end-ul de Rusali, sa dea domne o fuga la bulgari, " cu ce fata ?" raspuns " pai o masina doua om gasi daca nu gasim baieti care sa ne conduca " again am ramas perplex
- si la sfarsit ele pitipoancele au inceput o discutie elevata despre diferentele de varsta inrelatii si ca pentru ele este inacceptabil ca barbatul sa fie mai tanar decat ele
In tot timpul asta ma uitam in gol, mai ma uitam la unul dintre amicii mei si faceam tot felul de grimase. In permanenta ma gandeam la ea si multumeam ca am gasit acea persoana care nu este asa.
Intrebarea mea evidenta este poti avea un camin, o casa, o familie cu asa ceva ?
Adaug aici o melodie care ar trebui in opinia mea sa fie ca o lectie pentru multi :



Fuga dupa cariera sau bani ne omoara sufletul, paradoxul de cacat al vietii este ca fara ele nu putem avea o viata. Eu visez si lupt se demonstrez ca exista un echilibru intre ele. Toata lumea alearga dupa cariera sau bani si fac sex pentru ca domne trebuie, nu am mai auzit pe nimeni de foarte multa vreme sa spuna ca afacut dragoste. Ce este frapant pentru mine ca din ce in ce mai multe femei spun cu nonsalanta ca si-au tras-o sau au nevoie de sex, bai nene s-a sucit lumea, ciresica dupa tort o reprezinta discutiile dintre ele desre un x sau y care a indraznit sa propuna o relatie. Pe toate aceste femei care vor doar sex sau pe cele care vor doar cariera le-as intreba ce cred ele ca va ramane in urma lor ?
Ce m-a frapat din adolescent a fost ca toate femeile spun ca isi doresc pe cineva care sa le iubeasca si sa se paorte frumos cu ele si...si....si.... cand au asa ceva ghici ce fac ? ravnesc la unul care este " masculin" - brava fetelor, de aia muncesc o gramada de oameni impotriva violentei domestice ca voi sa o ridicati la rangul de arta.
Poate eu sunt prea visator, dar ma intreb unde este dragostea sincera si nebuna ?



De ce toata lumea cand incepe o relatie joaca tot felul de jocuri stupide si puerile ? Probabil ca barbatii care vor citi acest post vor zice " ce gay este asta ? " le spun in avans ca ei sunt cei care se masturbeaza in baie sub halatul mamei dupa revista porno a tatalui. Cu siguranta ei sunt cei care ajung sa aiba un nob de la 9 la 5, ei sunt cei care ajung sa isi bata sotiile mai des decat fac sex cu ele ca de dragoste nu se poate pune problema cand vorbim despre niste non-homosapiens.
Eu consider ca un barabt este puternic atunci cand poate plange, cand poate spune sincer " te iubesc ", el este de succes atunci cand are o cariera si o familie careia ii acorda in primul rand atentie si iubire si mai apoi suport financiar. Si din cauza cui s-a ajuns aici ? din cauza voastra a femeilor ca daca barbatul plange voi spune-ti ca este un papa lapte nerealizand de cat curaj si cata forta ai nevoie ca sa plangi. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt misogin, eu ador femeia, eu consider femeia egala mea si mai sus. Dar societatea a ajuns sa aiba niste valori de cacao tocmai pentru a va impresiona pe voi, unde este gresala voastra ? ca acceptati, ca va impresioaneaza o masina tare luata in rate, ca va impresioneaza tandreturile de cacat de genul " xo xo muah muah papusa te iubesc " fraiera esti tu cea care zambeste cand aude asa ceva si se bucura pentru ca mai putina lispa de respect nu vi se poate arat niciodata.
Eu nu suport barbatii care sponsorizeaza si cu atat mai mult femeile care se lasa cumparate - news flash - nu este nici o diferenta intre voi cele care acceptati asa ceva si cele care cer bani pentru servicile lor.

Ceasul ala mic din dreapta deja arata ora 2 si ochii imi sunt un pic umflati si rosii si obositi si dracu mai stie cum, asa ca ma retrag la somn nu inainte de a mai analiza 5 minute cerul si de a imi ridica noi teme de reflexie :
- oare cand este momentul potrivit sa spui " Te iubesc" ?
- oare cand este momentul potrivit sa ceri in casatorie ?
- oare mai exista dragoste sincera si lipsita de interes ?
- oare este o gresala sa iti exprimi sentimentele ?
- oare mi-as baga picioarele in cele de mai sus ca sa fac foarte multi bani si sa imi cumpar o lipitoare de card ???
La ultima stiu raspunsul NU si daca ar mai fi fost canalul in lucru acolo v-as fi trimis ca sa va stricati manechiura facuta pe banii lui tatticu ( scuze daca nu era taticu si era sponsorul dar seamana la cehelie si varsta ). Sa va fie rusine ca faceti de rusine acele femei care nu au uitat ce inseamna o relatie frumoasa si ca un barbat este si slab si puternic, ca un barbat ca si o femeie are momente cand pica si trebuie ridicat, ca greutatile in doi aduc fericiri enorme in doi.

Buna dimineata !

Niciun comentariu: