joi, 14 mai 2009

ca de ziua mea

O sa incep simplu : " La multi ani mie !!! ".

Vorbeam asta seara cu cel mai bun prieten si ii spuneam cat de tare ar fi ca macar o data pe an si anume de ziua ta sa dispara toat problemele iar el mi-a raspuns : " Asta depinde de tine, este alegerea ta sa dai totul la spate pentru o zi ", functioneaza pentru moment.

Unii au tot ce isi doresc altii nu eu sunt fericit ca am avut cei mai buni prieteni langa mine la 12 fix sa-mi spuna " La multi ani ! ", sunt fericit ca anul asta pentru prima oara dupa 6 ani am prietena de ziua mea. Nu ca am prietena ci indraznesc sa spun ca sunt indragostit, daca as fi sceptic as incepe sa ma intreb daca sentimentul este reciproc dar realizez in clipa asta ca nu vreau sa stiu.
In rest in continuare lucrez in locul in care oamenii citesc stiri, stau pe hi5 sau cine stie ce dracu mai fac ei.

Ziua de 13 a fost " superba " :
- dimineata excursie la politie pentru schimbarea buletinului, in fata mea o mama cu fata ei, mama mirosea a transpiratie iar fisa mirosea a alcool dublu rafinat. In spatele meu aveam 2 pitipoance, una dintre ele a vorbit si la telefon :
"- Giani ai vorbit cu Rudi sa rezerve masa diseara, a nuuuuuuuuu, hai ma ce ma enervezi asa cate odata, si noi diseara cum mergem in club ? "
toata conversatia a fost pe tonul nazal de pitipoanca.
In fata sectiei discutie intre doi infractori despre cata spaga trebuie sa dea si cui ca sa scape, vai in ce tara de cacat traiesc.
- pe la pranz ajung la munca si ma apuca un spor de zile mari dupa pranz observ ca nimeni nu muncea, mistoooooooooooooo
- dupa amiaza aflu ca fata de care sunt indragostit a primit un mare buchet de trandafiri de la fostul, usor de realizat fiind un om orgolios ca imi fierbea sangele in creier mai rau ca uleiul in friteuza
- seara la film, " Duplicity " ok filmul dar parca prea lung
- partea frumoasa a zilei este la 12 fix alaturi de mine erau cei mai buni priteni si ea. M-am bucurat deoarece pentru prima oara nu am fost singur, nasol a fost cand am ajuns acasa si m-am intristat ca sunt singur again si ca urmeaza aceeasi rutina de zi cu zi : dus, dat drumul la radio, scris ceva pe blog daca avem ce si adormit cu aceleasi ganduri ca si in restul seriilor. Noroc cu prietenul meu care mi-a spus acele vorbe si am realizat ca macar astazi trebuie sa uit de probleme.

Melodia mea de ziua mea este aceasta :



Si pentru ca pe final vreau sa fiu profund spun :

Bogatia se masoara in prieteni.
Realizarile in respectul castigat.
Bucura-te de persoana de langa tine pentru ca nu sti cat va fi acolo.
Transforma fiecare zi intr-o sarbatoare.
Si daca o replica faimoasa spunea : " take a little time to stop and smell the roses " eu spun : Cand mergi pe strada si dai de cineva care canta opreste-te pentru o clipa si asculta-l, iti garantez ca va fi o raza de soare in sufletul tau.

2 comentarii:

Korbu spunea...

pai..
la multi ani si tot ce iti doresti..
ai grija ce iti doresti ;))

Elly Dee spunea...

La Multi Ani Nik. Sa ramai exact la fel si lasa totul la spate nu doar de ziua ta ;)
>:D< kiss