miercuri, 7 ianuarie 2015

pt ca 2015 + antet

De ce " pt ca 2015 " ?
 Pai in 2009 incepeam cu un avant haiducesc sa scriu pe blog si culmea imi mai si iesea din cand in cand, mai cu greseli - mai fara. Ca un cetatean respectabil ce sunt m-am lasat cuprins de lene si nici ca am mai scris. Trecutul este trecut si punct. In 2015 implinesc 30 de ani si 10 ani de cand organizez evenimente si inca de anul trecut mi-am propus sa incep sa scriu despre acesti minunati 10 ani. Ca sa fiu sincer ideea era sa incep un blog nou in care sa invit sa scrie persoane din domeniu dar am realizat si ca ei vor fi cuprinsi de lene asa ca am decis sa imi spun povestea singur. Am inceput sa ma gandesc daca s aincep un blog nou dar am realizat ca pot continua pe acesta, nu de alta dar trebuie o baza serioasa de texte pentru amuzamentul viitorilor nepoti.
De ceva luni de zile am inceput sa fiu din nou un fidel utilizator al mijloacelor de transport in comun si cu toate ca este greu de crezut, dar sa stiti ca RATB si METROREX cat si calatorii lor sunt o sursa de inspiratie extraordinara si te provoaca sa fi creativ. Si anume : in prima zi lucratoare a acestui an ( luni 5 ianuarie 2015 ) pe parcursul a doar 2 statii de metrou am vazut 5 domnisoare ce purtau colanti ( cu toate ca mai degraba aratau a dres ) cu imprimeu de galaxie, trecand peste faptul ca nu aratau tocmai ok va provoc sa faceti o lista cu ce putem gasi intr-o galaxie si veti intelege si nedumerirea mea referitoare la decizia lor de a purta asa ceva.

Sa revenim la treburi serioase, deci DA, imi iau angajamentul solemn ca o sa scriu cat de des voi putea si ca voi face un exercitiu de memorie referitor la cei 10 ani de organizat evenimente.

ANTET
In copilarie am avut norocul sa merg in foarte multe drumetii alaturi de parinti, unchi si prietenii lor. O data cu inceperea scolii, prin clasa a 2-a am inceput sa lucrez la convingerea colegilor ca ar trebui sa mergem la o cofetarie undeva prin centrul Bucurestiului; nu a iesit tocmai bine pt ca invatatatoarea i-a chemat pe ai mei la scoala. Am invatat ca trebuie sa restrang "cercul de incredere" si in clasa a 3-a am organizat un veritabil team building :). Eu impreuna cu inca 3 colegi ( 2 fete si un baiat ) am planificat sa luam din banii de paine o parte bine cuvenita pt munca noastra, sa dam iama in frigiderele de acasa si fiecare sa ia ce poate. Uite asa la inceputul verii 4 prichindei de la o scoala din Berceni porneau pe jos inspre Oraselul copiilor pentru a face un picnic despre care nu imi amintesc prea multe dar stiu ca nimeni nu a fost prins deci nimeni nu a fost pedepsit. Cei 10 ani incep in 2005 si intr-o postare viitoare intru in detalii.

Niciun comentariu: