luni, 16 august 2010

chiar asa

Foarte mandru de mine, de ce ? de parca as avea nevoie de vreun motiv. Eternul arogant in ochii altora si vesnic necunoscut, tare bine ma simt in pielea mea.
Cu mandrie anunt ca mai am un pic si termin post-ul ce il anunt de mult si anume despre femei, cu parere de rau cred ca este maxim misogin dar ma opresc din a divulga :).

Sunt intr-un smile mood in seara asta si nu prea stiu de ce. Dar again nu conteaza de ce, important este ca se intampla si parca la fel ar trebui privite toate lucrurile in viata. Sa nu mai incercam sa gasim motivatia si pur si simplu sa ne bucuram. Si uite asa avem toate sansele sa dam impresia ca suntem o natie d eoameni care sta fumata 24 din 24.

De ceva zile am observat si tin neaprat sa punctez chestia asta. Au revenit la moda sau probabil ca nu au disparut blugii aia incredibil de scurti de ne ofera noua barbatilor vedere la un crampei de poponeata de cele mai multe ori cu celulita pe el dar daca bei o bere trece. Pana aici este bine dar mai departe. Ma amuza cumplit fetitele pline de fite care si-au taiat blugii de asta iarna dar nu realizeaza si ele ca panatalonii care sunt scurti din fabricatie au si buzunarele mai mici si nu ies pe picior ca punguta cu doi bani sau ca aripioarele " vesnice ", pe bune hai sa fim seriosi; mai fetelor chestia asta s evede nashpa si stiu ca v-ar certa sponsorul sau maica daca dupa ce ca ati taiat pantalonasi mai taiti si buzunarele dar daca tot este fashion pai sa fie pana la capat nu ? Foarte multi baietei se afisaza pe strada in maieu dupa ce toata iarna au transpirat in salile lor imputite de cartier ca sa faca antebratul ala frumos cica. Si cum taranul nu este ever destul de taran suntem si marotii unei etalari de tatuaje cu aer cald care peste 2 saptamani inceteaza sa mai existe; pe bune ma baieti chiar credeti ca lumea este atat de tampita si c anu face diferenta intre un tatuaj adevarat si ce aveti voi. Sincer ca v-ati facut chestiile astea sau ca va cumparati guma din aceea cu surprize cu tatuaje si le lipiti pe voi, tot aia este. Si cum este vara si este cald el specimenul de mascul urban se rade pe picioare, mai gay de atat puteti fi ? sau cumva va pregatit pentru vreun specatacol de drag queens si eu nu mi-am dat seama ? Serios daca iesi in orice parc al minunatei capitale vezi toate aceste specimenele in mediu natural.

Revin la o problema ce ma framanta de ceva vreme, de ce bip nu functioneaza aerul conditionat in metrou? trage curentul pe cineva ? sau care este faza pentru ca mi se pare inuman. Daca aducem discutia la RATB observam ca cu toate ca traim intr-o capitala cu temperaturi de desert avem foarte putine mijloace de transport in comun prevazute cu aer conditionat si la alea taranul prost deschide geamurile ca face el curent. Bai serios uneori as sparge atat d emulte fete cu doar o bordura incat as trnasformao in pietricica.

Emoizi, hipioti uitati de vreme si punkeri wanna be i-a as bate cu o nuia ca sa nu mai fie nevoiti sa stea mereu imbracati in negru si sa fie negri in mod natural. Mor pe ei cand ii vad la universitate unde acele panouri au fost puse pentru informare iar ei se inghesuie ca idiotii cate 10 la un panou si apasa in disperare pe el; nu ma mira ca mai functioneaza doar 2 din 4. Copii idioti v-as bate parintii pentru ca nu sunt in stare sa va ofere o educatie.

Cat de idioti pot fi cei de la firma de salubrizare care se ocupa de centrul vechi incat sa nu realizez si ei ca sa vi la ora 21:00 sa aduni gunoiul nu este ok pt ca tocmai atunci oamenii umplu terasele si isi beau linistiti cafeau sau berea si nu au chef sa miroasa gunoiul. Pe bune cat de greu poate fi macar pe acea zona gunoiul sa fie ridicat dimineata ? Apropos de centrul vechi. imi aduc aminte de toate gropile care le-au facut ca sa ne arate ruinele vechiului Bucuresti si dupa aia s-a trezit un tampit de la pompieri sa spuna ca domne nu putem pune ceva prin care sa se vada ruinele si sa se minuneze tot strainul pentru ca daca este un incendiu cedeaza sub greutatea masinilor; era greu sa cumparam niste masini de pompieri mai mici ? Nu de alta dar daca faceam treab asta parca mai strangeam un duium de turisti in minunata capitala. Aici cred ca nici dracu nu gandeste corect.

In centrul capitalei se va deschide in curand unul dintre cele mai luxoase magazine din Europa si tot romanuls e plange ca domne ce ne trebuia noua asa ceva ? nici babau nu realizeaza ce inseamna asta pentru turism si se pare ca nici dracu nu realizeaza ca romanul este cel mai snob om posibil. Cat despre acel magazin faimos de langa Viena, sa stea linistit ca taranul roman va bate in continuare drumul pana acolo ;)

Toate pitipoancele nasoale au invadat facebook-ul si isi pun poze cu suncile lor revarsate sau cracite cu scobitorile lor de te miri cum de nu le ia vantul, ele pe plaja inainte de Cocalareala Libera ( a se cti Liberty Parade ). Serios daca avem vreo problema cu ele daca macar aratau bine, dar bai frate cand sti ca esti nasoala nu iti pui poze semi dezbracata pe net si la public nu de alta dar se mai uita barbati dinastia in formare si is creaza o imagine gresita asupra femei din Romania. Ce dracu chiar asa, stricati voi brand-ul de tara ?

Si era sa uit de noua moda la barbati, ceasul imens, mai mare decat telefonul mobi; si asta nu ar fi nimic, taranii il mai poarta si pe mana dreapta, bai chiar atat de rude cu Mowgli sunteti incat s anu stit pe ce mana se tine ceasul ? Dar sa stiti ca a apreciez maxim lanturile de la gat pe care le-ati cumparat la metru din Obor.

Iar voi fufe obosit daca tot v-ati lipit de un taranus maximus ca lipitoare de boasele ursului de ce pui mei va mai uitati dupa altii pe strada cand sunteti de mana cu ei sau stati cu ei la terasa ? va mai mirati de c eva sparge taranul fata dupa aia.

Hai sa inchei ca ma apuca greata.
Noapte buna !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hey...tare postul...
Am tot citit chestii, m'am amuzat si uneori m'am suparat pe doza ta de misoginism...insa trebuie sa recunosc ca tocmai asta te face sa fi tu.
Am rosit putin atunci cand am citit faza cu pantalonii scurti (de fapt taiati si facuti scurti)...
Oh well...am facut si eu asta o singura data in viata si nu din dorinta de a'mi arata fundul :)), sunt chiar decenti saracutii :P
Am facut'o pentru ca m'am enervat la culme atunci cand o prietena si'a cumparat blugi identici cu ai mei, doar pentru ca "erau ffff cool"...
Asa ca, de nervi, am bagat foarfeca in ei...ups...as fi vrut sa vad daca ii taie si ea...guess what?...nu a facut'o, pentru ca era iarna :))
Eh, asa m'a facut eu cu o pereche de blugi perfecti facuti ferferite :P
Inca ii mai port, ii scot din dulap de vreo 2 ori pe an, asta ca sa nu am motiv sa ii arunc :P
Anyway, keep doing this, keep doing what you like, keep writing what you feel.
Hugs and take care.
Adriana