luni, 23 februarie 2015

2005 - asa a inceput

Am facut o promisiune catre mine cel din oglinda ( dimineata ) ca voi scrie cel putin saptamanal dar cand nu ai timp nu ai asa ca scriu acum.

Ca sa repet introducerea, anul asta implinesc rotunda varsta de 30 de ani si 10 ani de cand organizez evenimente asa ca am considerat ca este momentul oportun sa scriu despre aceasta experienta.

Sar de la intamplarile copilariei la anul 2005 ( deja om mare ) pentru ca nu consider relevante experiente de adolescent care organizeaza un majorat sau un bal al bobocilor.

In 2005 intru in randul celor ce muncesc si incep ca agent de vanzari in cadrul unei agentii de publicitate unde pe langa lucrurile interesante ce le invatam si pe langa comisioanele dragute ce le primeam mai aveam si posibilitatea sa stau dupa program cu colegii ca sa ne jucam starcraft in retea. Sa fiu sincer ultima parte era de departe cea mai tare pentru mine la acel moment.Dupa doar 3 luni apare oportunitatea sa plec ca ghid turistic in Antalya - Turcia, cum sa refuz, se preconizau bani si distractii. Ei bine nu a fost asa si am descoperit ca trebuia sa traiesc intr-un apartament de 3 camere cu inca 12 persoane din care 1 fata care avea camera ei, deci 6 pers per camera. Inghesuiala, mersul pe jos ( peste 10 km pe zi ) la 40 de grade celsius, frica de sapun a colegilor de apartament, furtul mancarii si un sef idiot au contribuit la luarea deciziei de a pleca ( dupa aproape 2 luni ) inapoi acasa. Fericit am ajuns pe plaiurile mioritice cu 150 euro stransi si un parfum BOSS. Eram foarte multumit de realizarea mea, ce pot spune? Inca mai era vara deci inca mai era rost de distractie si pentru mine ca doar ma chinuisem ceva.
Dupa cum bine se poate realiza cei 150 de euro nu pre au ajuns si am inceput sa imi caut de munca inca o data. Si inca o data o oportunitate imi bate la usa, o prietena ( Roxana ) ma intreaba daca vreau sa fac parte din echipa de organizare a Festivalului "Enescu". Am intrebat de bani si ea mi-a spus sa stau linistit ca la sfarsit va fi bine, increzator am zis ca DA, vreau. In consecinta Roxana a aranjat o intalnire cu viitorul sef in viitorul loc de munca si anume in Piata Geroge Enescu ( fosta Piata Revolutiei ). Emotii mari in ziua cu pricina si caldura mare pe deasupra. Persoana ce urma sa imi fie sef era si este pentru mine modelul in termen de business si probabil cel mai bun Event Planner din Romania si nu numai. Numele sau nu il voi mentiona ca poate nu vrea si este frumos sa respectam confidentialitatea, nu ? asa ca ne vom referi la el in continuare ca fiind V.
Dialogul/Interviul a fost interesant/inspaimantator pentru mine un pusti de 20 de ani :
V : Cum te cheama ?
Eu : Lepadatu Nicu ( vorbind incet )
V : sigur nu este invers ? prenume si nume ? azi nu ai mancat? vrei sa mergem la o friptura ?
Eu : aaaaaa ma scuzati Niculae Lepadatu ( vorbind mai tare ), sunt ok nu imi este foame
V : iti place sa bei ? bei ?
Eu : nu, doar social ( iar cu glas sfarsit )
V : nu prea esti convins
...
au urmat cateva intrebari despre experienta ( inexistenta in domeniu ) si despre studii
...
V : ma sigur nu esti betiv ?
Eu: sigur ( nici eu nu eram convins de notiune )
V : aici tu vei fi sef
Eu : unde ?
V: aici, in piata George Enescu va fi piata festivalului si tu va trebui sa coordonezi tot, de la scena, artisti,sceno-tehnica, curatenie, amplasare scaune si pana la floristica locatiei si standurile editurilor si asa mai departe
Eu: ( fara sa par inspaimantat am raspuns ) va puteti baza pe mine
V: ne vedem sapt viitoare la sedinta de organizare, da sigur nu bei da ?
Eu: sigur ( convins de data asta )
V: pacat ca noi mai facem un sprit la sfarsitul zilei dar asta este tu te duci acasa si ajungi si mai devreme la munca pt ca o sa dormi mai mult. Mai poti recomanda pe cineva care sa fie aici cu tine ?
Eu : ( dezamagit ca singur si de bunavoie am renuntat la sprit ) DA, cel mai bun prieten Robert
V : ii place sa bea ?
EU : nuuuuuuu, social asa, rar ( deja ma incurcam )
V: bun, merg pe mana ta si va astept sapt viitoare la sedinta

Am scris cam mult asa ca o sa continui intr-o viitoare postare.
O seara frumoasa !

Niciun comentariu: