vineri, 1 aprilie 2011

Pacat ca este vineri

" Pacat ca este vineri " cam asa se poate carcteriza starea de spirit in care ma aflu.

Ca un component al acestei societati, ce sunt, ma uit la stiri si mai citesc niste blog-uri si mai citesc si niste stiri si bai nimic, nimic nene.
Daca vorbim de sport, pai totul se rezuma la fotbal si la domne situatia tragica in care se afla acesta, este o dova de prostie sa iti concentrezi eforturile si atentia inspre ceva care vezi ca nu merge. Fratilor daca fotbalul nostru se duce in jos de ceva ani, va intreb si eu sincer de c enu va orientati spre celelalte sporturi la care inca suntem buni si avem rezultate ?
Daca vorbim de stiri, ei bine nici aici nu stam prea bine; dam stiri despre tata leana ca a omorato fisu dar nu dam ce se intampla pe plan international; adevarul ca nu se intampla mai nimic in afara de ceva razboaie prin Libia, Siria, Bahrain, Yemen si cate or mai fi. Politic vorbind este vesnica lupta dintre tabere, dar tare curios cati dintre acesti militanti ingusti la minte stiu si ei macar doctrina partidului pentru care urla la infinit. Mondenitati, bai fratilor eu sunt pro, dar da-o in masa de treaba m-am saturat si de Pepe si de Oana Zavoranu si de familiile lor; serios ca preferam cand era Bianca Dragusanu principalul subiect caci macar ea cu tot cu operatiile ei, arata bine.
Daca vorbim de emisiuni, pe zi ce trece am impresia ca tara asta ar trebui sa se numeasca Antena 1 caci post de televiziune mai slab si cu emisiuni mai talambe nu cred ca exista; si daca acest post exista inseamna ca ne meritam soarta.
Daca citesti vreun blog ceva sau vreo stire vei vedea ca toata lumea da in actuala conducere a tarii si zic ca tara este de cacao. Pai eu va aduc la cunostinta niste plusuri ale actualei guvernarii si ale acestei tari si daca binevoieste careva sa aduca un contra argument il voi citi cu mare placere:
1. contract de gaze lichide cu Georgia
2. conductele de gaz ce vor trece prin Romania
3. nu am recunoscut Kosovo ca si tara
4. Romania va avea cel mai mare camp de mori eoliene
5. Romania are unul dintre cele mai mari zacaminte de aur, unul dintre cele mai mari zacaminte de uraniu, s-a descoperit o imensa patura de petrol
6. europa se bate sa ne cumpere masina
7 nu exista companie mare care s anu isi fi deschis birouri in Ro
8 europa asculta muzica noastra la greu
.....
si lista poate continua

Trecand peste dezamagirea provocata de media romaneasca pic in alta dezamagire, cea provocata de ce se intampla prin jurul meu si voi mentiona doar idiotii car elucreaza in acelasi loc cu mine si nu sunt in stare sa traga apa dupa ce se duc la toaleta si de acele ele care femei fiind sunt mai neingrijite decat nea ghita de la coada vacii.

Hai sa inchei acest post ca deja oftez prea mult.

Niciun comentariu: