joi, 26 noiembrie 2009

rusine noua

Indraznesc sa incep prin a copia statusul unei prietene : " Emo Tara. Emo Viitor ". Pai more or less cam asa este.

Incep cu politica si imi exprim profunda admiratie pentru romana ca in sfarsit a iesit la vot. Imi exprima profunda scarbire fata de prostia si inconstienta celor care l-au votat pe Geoana. Scarba fata de Antonescu care est presedintele unui partid de dreapta si alege sa sustina candidatul unui partid de stanga. Doar in Romania poti intalni atata prostie si lipsa de moralitate. Cat despre turul doi, pai : BASESCU PRESEDINTE nu de alta dar trebuie sa fi retardat ca sa il votezi pe Geoana. Cam atat despre politica si inchei cu indemnul sa vizitati acest site www.basescu.ro .

Mai departe ma iau de specimenul retardus mioriticus cinematografus, adica taranul prost care are tarana sub unghii si vine la cinematograf de parca ar fi sala lu masa. Este simplu sa te uiti la un trailer si sa iti dai seama daca vrei sa vezi acel film. Din pacate pentru noi specimenul mai sus mentionat prefera sa vina direct la cinema si sa vorbeasca tot filmul. Ma rog sa vina ziua cand voi merge la film impreuna cu alti oameni nebni ca si mine si sa scot toti reprezentantii speciei mentionate d emine in suturi afara din sala de cinematograf.

Ma iau de romancele care se terfelesc cu straini pentru cateva toale si iesiri in oras : SUNTETI NISTE CURVE PENALE ! Da aha asta este parerea mea si de o data asa nu imi este rusine sa o spun.

In ultima vreme am realizat ca singurul si cel mai important drept al meu ca si cetatean este acela la exprimare. Tu care stai in fata monitorului si citesti ce scriu eu sa sti ca am dreptate. Trezest-te dracului si foloseste dreptul asta ca altfel vom ajunge vai de noi.

Chiar si acum in prag de sarbatori si cand cineva reusise sa mai imi schimbe din gandirea concentrata in jurul banilor mi s-a demonstrat inca o data ca traim in lumea in care banii iti aduc fericirea si iti mentin sanatatea.

Rusine sa ne fie ca suntem indiferenti la ceea ce se intampla in jurul nostru. Micile actiuni au provocat mari reactii si au ramas in istorie, sa nu uitam acest lucru. Suntem in anul in care se fac 20 de ani de cand un grup mic a reusit sa mobilizeze o tara intreaga spre a-si castiga libertatea. Si ce facem noi ? pai votam prost asta facem. Tin acest monolog pentru ca in viitor voi vrea sa am o familie, un copil si nu vreau ca el sa creasca in societatea asta condusa de cei care au stiut sa fure caci eu tasu inca nu stiu sa fur incat sa ii ofer tot ce va vrea si culmea nici tata nu a stiut sa fure dar mi-a oferit bun simt si n alte lucruri importante care m-au facut barbatul de astazi.

Hai sa nu ne sapam singuri groapa. Noapte buna !



6 comentarii:

Korbu spunea...

Bullshit.. exact cum zice un prieten comun de al nostru ;)
De ce? Ca asta este parerea mea..
Basescu .. hai ma sa fim seriosi, ce p#l@ mea a facut in 4 ani!? NIMIC!! De ce nu ai incerca si o alta optiune cand vezi ca prima nu da roade!?!
Cinamatograf: cu asta sunt de acord, ca am fost si eu si am intalnit si piti si cocalari de genul, so.. cand facem mare grup si mergem ;))

Furt.. furt.. si basescu a furat si o poate face si geoana si oricine altcineva..

Gri spunea...

din pacate Nicu, nimic nu e asa simplu si nici nu a fost vreodata..nu exista numai alb si negru, sau rosu si portocaliu. Culorile sunt amestecate si la noi rezulta un cacaniu clar de ambele parti, diferenta fiind doar de nuanta. In turul 2 nu o sa alegi tu sau cei cativa care o mai ard pe net mai mult sau mai putin cu spor presedintele, ci cealalta Romanie, mult mai numeroasa. Noroc bun! Desi nu se intrevede varianta castigatoare

Anonim spunea...

NU BEAU DELOC ALCOOL .DAR DACA IESE GEOANA DESFAC SAMPANIA !!!!
GEOANA PRESEDINTE

Maia spunea...

Geoana nu exista ca varianta. Nu exista ca personalitate. Este tipul de big puppet care poate sa defineasca cu brio clasa nevertebratelor din minunata politica romaneasca.
Nu cred ca Basescu ar fi cu mult mai bun sau ar fi facut ceva in ultimii cinci ani, dar macar din creierul lui murat mai rasar vreo doua "vertebre".
Este o vorba din doua rele alegi..., ce alegi.:D

ImChannahAndIveLeftMyTown spunea...

basescu? (nu merita litera mare)... te rog, ma dezamagesti... nu zic geoana, feri-m-ar sfantu'... da' nici basescu, frate...
la faza cu cinematograful.... :)) noi chiar am dat afara cativa dintr-astia, ca se nimerisera sa fie sub 7, lucru neobisnuit pentru turmele de cocalari.
:) Sa fii cuminte si sa nu inveti sa furi nici macar la carti...

adriana ticleanu spunea...

nu te supara doar ca te inseli, te si contrazici singur..tu spui rusine noua si ai ales acelasi rau care a populat femeile care se arunca in bratele strainilor cum spui tu...tu zici ac antonescu s-a dat cu comunistii insa tot basescu e miliardarul in euro, tot base e la putere tot miliardarii arogantii lipsiti de orice urma de responsabilitate ne conduc..poi da asa e rusine noua..bine ai spus..rusine noua ca lasam pe unii sa ne scuipe la propiu apoi sa ne stearga si sa zica cu nonsalanta ca le pare rau, ca ni e pare ca nu au scuipat ei...pot sa inteleg oameni care au stat acasa pt ca le-a fost impos sa puna stampila pe geoana..dar nu am sa i inteleg niciodata pe cei care s-au dus sa\puna stampila pe asa ceva..si stii ceva mai bine un taran cu mainile murdare cum spui tuu decat un baietas de 23 de ani cu lamborghini incoruptibil care la prima abatere te scuipa si pe tine care muncesti si pe mama ta si pe tatal tau....ai dreptate rusine sa ne fie...
geoana poate ca era slab dar era slab in sensul ca nu era smecher ca basescu...era diplomat si abera e adevarat era prea finut ca sa fie pus fata in fata cu base..de aceea eu cred ca base a castigat pt ca psdul a vrut sa castige..dar la asta nu cred ca te ai gandit...nu trimiti o gaina sa se bata cu un rechin..eu sper sa il lase toti pe base in pace sa faca ce vrea cum vrea si cu cine vrea in tata asta..ca doar si p iliescu l am ales de vreo 2 3 ori pan sa ne dam seama ca nu era chiar asa de bun....crede=ma ai ales raul cel mare nu pe ala mai mic ..dar mereu de greseli trebuie sa ne dam seama singuri..si sunt convinsa ca celor care l=au ales pe base dupa toate mizeriile pe care le-a facut le vor fi tot mai greu sa isi recunoasca greseala..vor continua as dea vina mereu pe altii pt orice se va intampla in tara asta..pt ac in general in viata cel ami greu e sa recunoastem ca am luat decizii gresite...ma intreb pe cine o sa mai dati vina acum pt concedieri, pt nepotism, pt grupurile mafiote, pt nepasare pt cresterea taxelor.a stiu criza e de vine...am uitat..acum ca noi murim de foame si ei se lafaie in lux e criza de vine sau voiculescu, iliescu mogulii....