marți, 3 noiembrie 2009

revin la de dragoste

Incep acest post acum la ora O1:00 AM.
Dupa o alta zi de cacao realizez ca lupt pe prea multe fronturi si sunt tare obosit, poate ca ar trebui sa iau o pauza sau ar fi cazul sa fac din nou o schimbare radicala in viata mea.

Anyway, nu aveam de gand sa scriu in seara asta pentru ca as fi si mai haotic ca seara trecuta si imi este teama ca voi incepe sa scriu chestii care nici eu nu le cred. Dar, trebuia neaparat sa scriu ca sa dau un raspuns comentarilor la postul de ieri seara : oameni buni eu nu mi-am facut acest blog ca sa scriu despre ce se intampla in viata mea, l-am facut ca sa scriu ce vad in jurul meu, sa scriu ce ma deranjeaza. Daca cineva considera ca trebuie sa facem subiect de dezbatere publica viata mea si deciziile mele atunci voi incepe sa fac asta, dar sa nu mire pe nimeni ce sunt in stare sa scriu. Scriu rar despre mine si atunci atat de subtil incat astazi cand am facut o recapitulare nici eu nu imi dadeam seama. Nu cred ca tratez superficial relatiile, asta ca sa raspund, poate le tratez prea atent si de aia sunt mai fraier. Cat despre dragoste niciodata nu am zis ca am pretentia ca as sti eu definita universala, stiu definitia valabila pentru mine.

Sper ca am reusit sa ma fac inteles si ca nu este luat ca un repros ceea ce am scris doar ca nu vreau sa se inteleaga gresit intentiile mele.

O prietena a tinut sa isi exprime parerea pe private despre postul de ieri si voi pune aici un mic extras din cele spuse de ea :

" mereu am fost convinsa ca dragostea vine cand nu te astepti
Si ca nu poti sa stii ce esti capabil sa simti sau sa oferi sau sa suferi pana cand nu vine pers aia speciala care sa fie capabila sa trezeasca lucrurile astea in tine "

Frumos zic eu.

Ascult o melodie in mod repetitiv si pot spune ca est pote una dintre cele mai bune hip-hop romanesti :



Acum este ora 03:00 AM si datorita numarului minuscul de ore dormite o voi trece ca fiind o a patra noapte pierduta. A durat asa mult sa scriu aceste cateva melodii pentru ca pur si simplu este greu, mie imi este greu in seara asta sa ma distantez dar promit sa reusesc data viitoare si sa revin cu cine stie ce alt subiect ce tine de existnta umana. Pana una alta nu pot sa ma abtin sa nu scriu ca iubirea cu bucuriile si cu suferintele ei este frumoasa depinzand de momentul cand o privesti.

Eu imi doresc noapte buna mie sau ce a mai ramas, iar voua va doresc sa zambiti.

Un comentariu:

Maia spunea...

nice song :)