miercuri, 7 octombrie 2009

tot nu stiu

Mdea, tot nu stiu unde am sa ajung. Lumea din jurul meu imi tot spune ca in stilul asta nu apuc 30 de ani dar eu vreau sa le demostrez contrariul oare voi reusi ?
Ma simt dramatic in seara asta, este ora 1:30 si de abia acum ma apuc sa scriu. Inainte sa ma asez comod si sa ma apuc sa scriu, ghici ce am facut ? DA, ca un idiot ce sunt am fumat o tigara. In seara asta luna plina nu vrea sa mi se mai arate iar norii au acoperit cu nesimtire stelele.

Am realizat astazi ca niciodat in viata nu primim ceea ce dorim atunci cand vrem noi si ca destinul are o conduita ciudata si ne ofera fiecaruia cate un pic si nimanui totul.

Simt ca am un gol in creier si ca nu sunt in stare sa scriu nimic dar ma incapatanez sa scriu. Ma ustura ochii si cand m-am uitat in oglinda am vazut cum vasele mele de sange din ochi au cedat si ma anunta ca ar fi cazul s ao las mai moale cu nervii si sa ma odihnesc un pic.

"Si cum unii se schimba in curve nici nu iti vine sa crezi " mare adevar. Se aplica perosanelor care in trecut ii consideram prieteni i nu au ezitat sa ma loveasca atunci cand au avut ocazia. Nu reusesc sa inteleg si nici sa respect oamenii care nu au un punct de vedere, oamenii care nu sunt in stare sa isi formuleze si sustina cauza. Genul asta de oameni ma fac sa vomit.

Pentru ca scriu in gol si sunt mort de oboseala ma voi retrage dar de data asta cu un sfat :

Daca ai pe cineva langa tine, uita-t bine daca este persoana potrivita si daca nu este da-i drumu' dar daca este fa orice pentru acea persoana.

Noapte buna !